Nederlands

Nederlands/DutchWelkom!

Over Your Accompanist: Liederen zonder woorden: Wij maken repetitie tracks voor zangers

Niets kan ooit een echte levende begeleider vervangen, maar wanneer je die niet bij elkaar kunt krijgen om te repeteren, kunnen wij helpen.

Wij maken downloadbare MP3 klassieke begeleiding tracks voor zangers. Onze lied repetitie tracks zijn ideaal voor solisten, ensembles, koren en klaslokalen, voor degenen die zingen zowel professioneel, recreatief of zelfs stiekem!

Van wat voor soort  zang u geniet, alleen of met anderen, u kunt begeleidingen voor nummers vinden in onze catalogus. We bestrijken een breed scala van zangstijlen: klassiek en traditioneel; slaapliedjes; operette en kunstlied; kinderliedjes tot shanties en  liedjes over de zee; oratorium en Music Hall. Heeft u een verzoek? Laat het ons weten!

Onze DRM-vrije MP3-bestanden zijn geschikt voor iPods en andere MP3 afspeelbare apparaten, en kunnen worden gebrand op CD.

De kwaliteit van de muziek en de gevoeligheid van de optredens betekent dat de begeleidingen een geweldig geluid te maken, zelfs voor degenen die niet zingen...

We maken echte piano repetitie tracks voor zangers. Alle tracks zijn opgenomen door een echte pianist op een echte piano in een enkele opname.

Onze catalogus bevat een groot deel van het standaard repertoir en groeit voortdurend. Wij brengen u een breed scala van genres en componisten, en streven ernaar om u te voorzien in alle vocale bereiken en niveaus van bekwaamheid. Uw accompanist heeft een jarenlange ervaring met het spelen voor solisten, ensembles, koren, opera, musicals, toelatingsexamens voor het conservatorium en universitaire opleidingen, audities, geavanceerde  muziekexamens en muziekfestivals.

Wij geloven heel sterk in het belang van muziek in het onderwijs en hebben veel ervaring op dit gebied. Ons doel is muziekdocenten te helpen zang in de klas te bevorderen en een effectieve goedkope oplossing voor het bevorderen van zang in  onderwijs situaties waar een goede kwaliteit live begeleiding gewenst is, is niet gemakkelijk beschikbaar.

Elke track kan worden gemonsterd op de site zodat u zeker weet dat u het stuk krijgt dat u wilt. U kunt ze direct downloaden naar uw PC in MP3 formaat. Ze kunnen daarna direct worden overgedragen naar een draagbare MP3-speler (zoals een iPod of Sony MP3 walkman, Archos doos of iRiver) of worden gebrand op cd.

E-mail ons als u meer informatie wilt hebben over de site of hoe de site te gebruiken. Wij zullen altijd proberen om u te helpen als we kunnen.

(Translation: Michael Baron, corrected and improved by our friends at Busses Farm)

 
 
YourAccompanist Custom Tracks