Srpski
 

 Dobrodošli!

Poneka reč o ‘Your Accompanist’

YourAccompanist.com izradjuje originalnu klavirsku muziku u MP3 formatu za vežbe pevanja za soliste. Ova muzika je idealna za soliste, ansamble, horove i časove pevanja. U njoj svakako mogu uživati i oni koji se profesionalno bave pevanjem, kao i oni kojima je muzika hobi.

  • Brojne kolekcije popularne klasične muzike, opereta i tradicionalnih kompozicija za pratnju koje svakim danom postaju sve bogatije

  • Direktan pristup muzičkim zapisima u MP3 formatu

  • Popust za škole

  • Manje poznate kompozicije i autori

  • Originalna klavirska muzika

  • Bez kompjuterski obradjene muzike i MIDI fajlova

Sve ove kompozicije su u MP3 formatu i pogodne su za iPod i druge uredjaje za reproduckiju MP3 fajlova, a mogu da se snime i na CD.

Naše dugogodišnje iskustvo gradjeno je na izvodjenju muzičke pratnje za soliste, ansamble, horove, operete, mjuzikle, prijemne ispite za univerzitete, koledže i profesionalna udruženja, kao i brojne festivale. Kvalitet i senzibilitet nase muzičke izvedbe su garancija da će u našim kompozicijama uživati i oni koji se ne bave pevanjem.

Na našem sajtu takodje možete besplatno da pristupite i nekim drugim korisnim resursima. Više informacija o tome možete pronaći u Uputstvu za korisnike.

Obećavamo da Vas nećemo zatrpavati bespotrebnim emailovima. Ukoliko želite da budete informisani o novim kompozicijama u našem katalogu, ovde možete da se prijavite za Informator.

(Translation: Ivana Warde)

 
 
YourAccompanist Custom Tracks